Latest News

Son Oyun – Thick As Thieves

12 Eylül 2009 Cumartesi , Posted by izlesene at 14:42

Keith Ripley (Morgan Freeman) hırsızlığın kurallarını ilke edinmiş ve bu kurallar doğrultusunda yaşayan usta bir soyguncudur.O; işini yap, ortağının arkasını kolla, asla teslim olma, polisle işbirliği yapma şeklinde sıralanan kurallara hep uymuştur.Ancak önceki ortağı olan Ripley, bu kurallara uymayarak bedelini hayatı ile ödemiştir.




Jack Gabriel (Antonio Banderas) ise, New York sokaklarında hırsızlığı ustalıkla yapan yakışıklı bir adamdır ve Ripley; kendisinin de peşinde olduğu bir mücevher satıcısının, Jack tarafından soyuluşuna şahit olur.



Ripley sonunda planladığı asıl büyük soygun için aradığı ortağını bulmuştur.Silahlı korumalar, kilitli kasalar ve parmak izi ile açılan kapılar ardında korunan muazzam servet ile Ripley, hem eski ortağının Rus mafyasına olan borçlarını ödeyecek hem de vaftiz kızı Alex’in hayatını kurtaracaktır.Bu esnada, Alex ile Jack arasında Ripley’nin tüm karşı gelişine rağmen bir yakınlaşma başlayacaktır.



Soygun için büyük gün geldiğinde, iki hırsız ustalıkla kale gibi korunan binaya girmeyi başarır.Fakat çok büyük bir sorun çıkmıştır.Biri hırsızların kuralını bozmuştur.



Türkçe seslendirme



Yönetmen : Mimi Leder

Yapım : 2009

Ülke : Amerika

Tür : Crime

Süre : 104 dakika

IMDB Puan : 6.5/10



TÜRKÇE SESLENDİRME SEÇENEĞİ
 









@ Yahoo! Video<
bizden ayrilmayin-

 

Currently have 0 yorum:

Leave a Reply

Yorum Gönder