Latest News

Canavarlar Yaratıklara Karşı – Monsters vs. Aliens

13 Eylül 2009 Pazar , Posted by izlesene at 15:51


Khan Kluay; ormanın derinliklerinde bağımsızca büyüyen meraklı, yaramaz, genç bir filin hikâyesidir.Kayıp olan babasına ait doymak bilmez merakı neticesinde maceraya sürüklenir.Göğüs germek zorunda kaldığı güçlükler ve zorluklar onu daha güçlü yaparken, olaylardan almış olduğu dersler de cesaretli, gururlu ve enerjik bir file dönüştürür.Ayrıca çok da iyi kalplidir.




Khan Kluay, bu zorlu yolculuğunda birçok değişik hayvanla karşılaşır ve onların yardımı ile hem pek çok sorunun üstesinden gelir, hem de tüm zamanların en büyük fili olmasını sağlar.



Hayvanlar âleminden başka, Khan Kluay aynı zamanda insanlarla birlikte yaşamayı da öğrenir ve fillerle insanlar arasındaki ilişkiyi anlar.Bu deneyim onu, savaşçı olarak katıldığı savaşta kendini feda etmesine yol açar.



Her ne kadar bu maceraya kayıp babasını bulmak için atılmışsa da, yolculuğu esnasında dostluk, cesaret ve fedakârlık gibi daha anlamlı şeyler öğrenir.Ayrıca, yeni keşfettiği bu kavramların aslında babasının ruhuyla ona geçmiş olduğunu ve her zaman kendisinin de içinde var olduğunu farkeder.Khan Kluay’ın maceradan çıkardığı esas derste zaten bu olmuştur.



Türkçe altyazı





Yönetmen : Kompin Kemgumnird

Senaryo : Evan Spiliotopoulos

Gösterim Tarihi : 28 Ağustos 2009

Yapım : 2008

Ülke : Tayland

Tür : Animasyon, Macera, Aile

Süre : 79 Dakika

Seslendirme : Miranda Cosgrove , Carl Reiner , Martin Short

Currently have 0 yorum:

Leave a Reply

Yorum Gönder