Latest News

Sokak Dövüşçüsü – Street Fighter: The Legend of Chun-Li / Divx

14 Eylül 2009 Pazartesi , Posted by izlesene at 14:25

Olağanüstü dövüş yetenekleri bulunan genç bir kadın olan Chun-Li’nin (Kristin Kreuk) babası, o küçükken Shadaw Law’un acımasız lideri Bison (Neal McDonough) tarafından kaçırılmış ve hapsedilmiş, annesini ise kanserden kaybetmiştir.Böylece hayatta tek başına kalan Chun-Li için artık tek amaç, yıllar boyu göremediği babasına ulaşıp onu Bison’un elinden kurtarmaktır.


Chun-Li, Gen (Robin Shou) isimli bir dövüş ustasını bulması gerektiğini belirten eski Çince yazılmış bir mektup bulduktan sonra harekete geçmeye karar verir ve Bangkok’a doğru yola çıkar.Fakat bu dövüş ustasını bulmak hiç kolay olmaz.Haftalar sonra birkaç haydutun yaşlı bir adama saldırdığını gören Chun-Li, onlarla tek başına dövüşerek uzaklaştırmayı başarırken gücünü de son damlasına dek tüketir.Tam bu esnada Gen de ortaya çıkar ve bitkin düşmüş Chun-Li’yi evine götürür.Dövüş ustası, babasını bulması için genç kadına yardım edeceğini söyler.

Bu arada Bison’un izini yalnızca Chun-Li sürmemektedir.Interpol polisi Charlie Nash (Chris Klein) ve dedektif Maya (Moon Bloodgood) da Bison’un peşindedir. Onların da yardımıyla artık Chun-Li bol aksiyonlu bir maceraya hazırdır.



Türkçe seslendirme





Yapım : 2009

Ülke : Kanada, Hindistan, ABD, Japonya

Tür : Bilimkurgu, Gerilim, Aksiyon

Gösterim Tarihi : 27 Mart 2009

Yönetmen : Andrzej Bartkowiak

Senaryo : Justin Marks

Görüntü Yönetmeni : Geoff Boyle

Süre : 97 dk.

Oyuncular: Kristin Kreuk (Chun-Li), Chris Klein (Charlie Nash), Neal McDonough (Bison / Vega (Japon), Robin Shou (Gen), Moon Bloodgood (Det. Maya Sunee), Josie Ho (Cantana)

Currently have 0 yorum:

Leave a Reply

Yorum Gönder